Start der werken

Na 3,5 jaar voorbereiden, een uitgebreid ontwerp- en participatietraject en heel wat tegen- en voorspoed zijn de schoppen afgelopen week de grond in gegaan! Aannemer Growebo is van start gegaan met de uitbraak van speelplaats 1. Het doel is om alle nutsleidingen onder deze speelplaats aan te leggen, aan te sluiten op de straat en de speelplaats af te werken tegen 1 september. Op die manier kunnen de kinderen in september al een deel van de speelplaats opnieuw gebruiken. Daarnaast wordt er ook werk gemaakt van de uitbreiding van de fietsstalling aan de voorzijde van de school.

Vanaf september gaat de aannemer speelplaats 2 aanpakken. Zo willen we in het najaar al het groen aanplanten en in december/januari de speeltoestellen plaatsen. Deze zijn momenteel in de ontwerpfase. Het schooljaar 2019 – 2020 wordt een heus bouwjaar op de school, want aannemer Bouw & Renovatie is tegelijk gestart met de bouw van de nieuwe kleuterklas op de site.

Om de veiligheid van personeel, kinderen en ouders te garanderen, besliste de veiligheidscoördinator in samenspraak met directie en aannemers om de toegang via de Kongoweg tijdens de duur van de werken af te sluiten. Indien u de school wenst te bereiken, kunt u dit steeds doen via de Burgemeester Felix de Bethunelaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: