Update speelplaatsproject

Update speelplaatsproject

De komende weken wordt de laatste hand gelegd aan het bouwvergunningsdossier voor de nieuwe kleuterklas en de nieuwe speelplaats. Eens de vergunningsaanvragen ingediend worden, houden we rekening met een wachttijd van 5 à 6 maanden vooraleer we van start kunnen gaan. We zitten ondertussen niet stil!

Deze week werd Speelgroen vzw opgericht door enthousiaste ouders met als doel fondsen voor de nieuwe speelplaats te verzamelen zodat de speelplaats van Sint-Paulus de leukste speelplek wordt voor alle kinderen van de school.  Volgend schooljaar organiseert Speelgroen vzw allerlei activiteiten om de financiering voor de speelplaats een duwtje in de rug te geven. We werken onder meer aan een St -Paulusfuif, een crowdfunding, een tombola, …. Dit alles wordt georganiseerd door vele helpende handen van ouders en leerkrachten.

Voelt u zich geroepen om ook de schouders mee onder de initiatieven te zetten, als medewerker op activiteiten of als sponsor? Neem dan contact op met meester Cedric (speelplaatsproject@st-paulus.be).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: