Voorontwerp speelplaats en maquette

Studio Basta en Fris in het landschap kwamen het voorontwerp en de maquette van onze nieuwe speelplaats presenteren. De maquette werd op het schoolfeest van 20 mei ook nog eens getoond aan het grote publiek.

SODEF_18

Kinderen, leerkrachten en ouders zijn alvast enthousiast over het ontwerp. Na het bekijken van het rioleringsplan, de verplaatsing van een klascontainer en de goedkeuring voor de bouw van een nieuwe klas zijn alle voorwaarden voldaan om van start te gaan.

Met een werkgroep van ouders zijn we ook aan de slag om alle technische en praktische zaken onder de loep te nemen.  Daarnaast wordt ook een ouderteam samengesteld om rond de financiering van het project te werken.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: